Αναγνώστες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

“Punta Mane Διαρκείας” 40 χρόνια αποτυχίες «Σόλο καριέρα-το Reunion»

Πρόσκληση σε μουσική βραδιά-Παρασκευή 12 Απριλίου, "Οικόπολις"


ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΝ
ιδεών – τεχνών – γεύσεων
ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

την Παρασκεύη 12 Απρίλη 2013, 9.03μμ
στο ΟΙΚΌΠΟΛΙΣ
παράλληλη πόλη
για την οικολογία και την κοινωνική αλληλεγγύη
Πτολεμαίων 29Α (Στοά), 5ος όροφος, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ 2310222503

Punta Mane Διαρκείας”
40 χρόνια αποτυχίες
 «Σόλο καριέρα-το Reunion»
Κοντά δυο μήνες από την ξαφνική, και προς ανακούφιση όλων, εξαφάνιση του ο Μαύρος Σκύλος επανακάμπτει κάνοντας το θρυλικό (από την εποχή του Τιτανικού) ποδαρικό του σε ένα νέο χώρο. Όσον αφορά την εξαφάνιση του, κάποιες φήμες λένε ότι υπεξαίρεσε τα μηδενικά του έσοδα από τις τελευταίες εμφανίσεις του που επρόκειτο να διατεθούν εξ ολοκλήρου στην ηχογράφηση καινούργιου του τραγουδιού και τα ξεκοκάλισε αραχτός. Άλλες φήμες λένε ότι βρισκόταν στην Κύπρο όπου πριν ένα μήνα έκανε ένα τεράστιο επιχειρηματικό άνοιγμα τοποθετώντας το παραπάνω κεφάλαιο στις κυπριακές τράπεζες. Τέλος, πολλοί/ές πιστεύουν ότι απομονώθηκε εκτελώντας τελετές εξαγνισμού του, μελέτησε το δρόμο του ειρηνικού πολεμιστή και ανακάλυψε τον κλόουν μέσα του, ολοκλήρωσε ένα διήγημα μετά από 20 χρόνια, ηχογράφησε ένα τραγούδι μετά από 8 χρόνια και έφτιαξε καινούργια μπάντα (οι ίδιοι/ες πιστεύουν στον Αϊ Βασίλη, στους Μάγιας και ότι η ανάκαμψη θα αρχίσει το καλοκαίρι).
Ένα reunion λοιπόν του CD-player, της Καφέ Κιθάρας και του Μαύρου Σκύλου (με πρωτοβουλία του πρώτου) σε μια εμφάνιση με αξέχαστες επιτυχίες τους και νέα, κατευθείαν στην κορυφή των chartshits.
Καλή Σαρακοστή!
 
*Punta Mane: έκφραση στα βλάχικα (armãneashti) που σημαίνει «χωρίς αφεντικό» & χρησιμοποιείται όταν κάνουμε λάθος ενώ χειριζόμαστε κάτι (ΠΗΓΗ: www.vlahoi.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...