Αναγνώστες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στην «αντεπίθεση» ΔΗΜΑΡ και Μανιτάκης για την κινητικότητα στο Δημόσιο 08/04/2013 20:03...in.gr

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης

Στην «αντεπίθεση» ΔΗΜΑΡ και Μανιτάκης για την κινητικότητα στο Δημόσιο

08/04/2013 20:03
Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, η επιμονή της τρόικας σε άμεσες και οριζόντιες απομακρύνσεις δημόσιων υπαλλήλων «δεν έχει σχέση με την αναγκαία αντικατάσταση του μοντέλου διοίκησης και ανάπτυξης της χώρας. Ο δημόσιος τομέας δεν θα συμβάλλει στην ανάπτυξη με αποθαρρημένους, φοβισμένους και υποτιμημένους δημοσίους υπαλλήλους. Θα συμβάλλει μέσα από την αναβάθμιση των διαδικασιών, της οργάνωσης και της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού, παράμετροι που συνδέονται ευθέως με την προώθηση της διοικητικής μεταρρύθμισης».
Στο σημείωμα προς τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος τονίζεται επίσης ότι «η διοικητική μεταρρύθμιση πρέπει να γίνει υπόθεση όλης της κυβέρνησης και οι υπουργοί να αναλάβουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που τους αναλογούν». Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται, «η υπογραφή μνημονίων μεταξύ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και των άλλων υπουργείων για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν σε σχέση με τη μεταρρύθμιση στο χώρο ευθύνης του, θα έχει θετική επίδραση».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...