Αναγνώστες

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Όποιος δεν συμπαθεί τον Νταλάρα να σηκώσει το χέρι του. Τα υπόλοιπα είναι απλά φασισμός!

  η αριστερή στρουθοκάμηλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. Το εχω διαρκως σηκωμενο και μου ποναει!!!
2. Ξεχασατε νωρις τις φορολογικες εξυπηρετησεις που ζητησε ο αοιδος απο το Πασοκ του Πανταγια επι Σημιτη και σε λιγο θα τον κανετε ηρωα και μεταμοντερνο Αθηναιο διανοητη.
3. Το παιδικο πεισμα να συνεχιζει να παιζει κατω απο εξευτελιστικες αποδοκιμασιες, οταν του εριχναν καφεδες, νερα,γιαουρτια, δειχνει τελικα την ανωριμοτητα του Γ.Ν., που προερχεται απο τα κακα παιδικα του χρονια, εως οτου να καταφερε να επιτυχει και να παιζει το σηριαλ "και τωρα θα δειτε ποιος καταφερα να γινω ΕΓΩ"
Διοτι μια συναυλια προυποθετει αμοιβαιο σεβασμο τουλαχιστον, αν οχι την δημιουργια μεθεξης.
4. Αυτο που τον χαρακτηριζε παντοτε ηταν η ελλειψη σεμνοτητας.


Αυτα τα ολιγα .

ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ (ΠΡΩΗΝ ΝΤΑΡΑΛΑ)

Αφωτιστος Φιλελλην

Νοσφεράτος είπε...

αφωτιστε τον εχω γραμμενο τον Νταλάρα (και λεεω και το Γνωστο Οχψι αλλο Νταλάρα )αλλά απεχθανομαι πολύ περισσοτερο ολο αυτο το τσουρμο φασιστο αληταραδες ουτην εχουν δει και πολύ Ελληναραδες και πανε οπου βρουνε και τσιριζουν προδοτες ..
Ελπίζβω να μην εισαι απο αυτους ..Αν εισαι τουλαχιστον πεστο να ξερω πως θα σου ..φερθω
Να ξερεις οτι οταν βλέπω ελληναραδες κομπλεξικους που μου το παιζουν ..πατριωτες και τσιριζουν προδοτες ( θρασυδειλοι και στα σκοτεινά οπως τα εν λόγω μουτρα τους κρινω αναλόγως
Λοιπόν εισαι ελληνάρας η ελληνάρας ..Πεςτο ευθαρσώς και ασε τα ..Φιλελληνικά τα αφωτσιτα και τα αβαδιστα ..

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν δεν είμαι ελληνάρας η ελληράνας ..Το ομολογω εγγραφως και ευθαρσώς.
Αν με διαβαζες καλυτερα,θα ειχες καταλαβει τι πρεσβευω, διοτι αν και Θεσσαλονικιος εισαι ταχυτατος και υπερδραστηριος και με εχεις εντυπωσιασει τοσο πολυ που θα πρωτειναω την δημοσιευση Υπ. Απ. σε ΦΕΚ για κηρυξη του blog σου οσον και εσου προσωπικως ως διατηρητεους!

Αηδιασμενος απο :
τους Ελληνες (και Ελληναραδες) κατεστην Φιλελλην.
τους φωτισμενους της αριστερας Αφωτιστος,
.............

Αφωτιστος Φιλελλην

ΥΓ Σου αφιερωνω ενα ποιηματακι στην στηλη σου κορακι

Νοσφεράτος είπε...

διατηρητεος εισαι και φαινεσαι
Υγ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ Μλκια δεν το δημοσιευω .. να βρεις αλλου

Ανώνυμος είπε...

Εφοσον εχεις πολυ χιουμορ και πνευμα, δεν καταλαβαινω γιατι η εκφραση εκτιμησης τοσον προς το blog σου οσον και προς εσενα προσωπικως (διατηρητεος σημαινει αξιολογος να διατηρηθει εις το διηνεκες και οχι λ.χ. γηραιος η οπως αλλως πως το εξελαβες)να αποτελει υβρι.


Αφωτιστος Φιλελλην

Νοσφεράτος είπε...

ΛΟΙΠΌΝ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ μονο εκεινος μπορει να ειναι τοσο Μπουρδουλωτικος .. και να καταφερει ακομα και σε σχόλια να κανει Μπουρδουκλεμέ..

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΌΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Προκειται για συνθετη αθηναικη σκεψη, αποφοιτου ΕΜΠ, με ημισυνδρομο ναπολεοντα.Παλιοτερα εκανα 4 ή και 5 πραγματα μαζί, αλλα τωρα που μεγαλωσα κανω 2 έως 3, αλλα ετσι βαριεμαι περισσοτερο.
Μπερδευομαι και εγω και μπερδευω και τους αλλους λογω ταχυτητας. Λ.χ. συχνα γραφω τη 1η, 3η και 7η φραση μονον.Μετα αν εχω χρονο και διαθεση συμπληρωνω τις υπολοιπες.

Αφωτιστος Φιλελλην

Νοσφεράτος είπε...

ε μπραβο σου

Οργασμός και χρόνος

 Το δογματικό μυθιστόρημα του οργασμού( η οργασμός και χρόνος) ----------------------σελ 40- 44. «Η ανοησία συνίσταται στην ανάγκη της κατάλ...