Αναγνώστες

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Black Out απο το Left Liberal Synthesis

Friday, February 10, 2012


Black Out


Στις αρχές Νοεμβρίου έχουμε το επεισόδιο «δημοψήφισμα».


Ο ΓΑΠ εν μέσω διαδηλώσεων κατά του Παπούλια και χωρίς την υποστήριξη του Σαμαρά , ανακοινώνει δημοψήφισμα. Το αποτέλεσμα στο εξωτερικό είναι γνωστό: αποδοκιμασία , απόρριψη. Το αποτέλεσμα στο εσωτερικό είναι ταμπού: άπαντες ευρίσκονται σε δύο μέρες σε black out,με μοναδικές εξαιρέσεις πλευρές του κόμματος της Δραχμής (Καζάκης, Λαφαζάνης). Για το black out αυτό κάποτε θα γραφτούν πολλά, γιατί απέδειξε την προσχηματική φύση του πολιτικού σκηνικού.

Τρείς μήνες μετά ο Καρατζαφέρης κάνει την απόλυτη κίνηση. Ανεξάρτητα από την εξήγηση , ο καιροσκόπος του Telecity, υιοθετεί την αντιμνημονιακή ατζέντα στην «χυδαία» της μορφή και ουσιαστικά προσπαθεί να ρίξει τον Παπαδήμο.

Τι πρόκειται να γίνει;

Μα Black Out

Αμήχανοι οι ρητορικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης Παπαδήμου, οι βερμπαλιστές διαφόρων εκδοχών του αντιμνημονιακού λόγου, θα σφυρίξουν αδιάφορα. Όπως και στο διήμερο του «δημοψηφίσματος» δεν υπάρχει κυβέρνηση, αλλά δεν υπάρχει και πολιτικό αντίπαλο ρεύμα εντός της συγκυρίας. Πολιτικές «αντικυβερνητικές» ρητορείες πλεονάζουν αλλά πρόκληση πέταγμα «γαντιού» δεν υπάρχει .

Οι συντεταγμένες του πολιτικού παιχνιδιού είναι πιο σταθερές από ποτέ:

Ευρωπαϊκή αστική διακυβέρνηση εντός Ευρώ με διάφορες εκδοχές διαφωνιών .αντιρρήσεων , γογγυσμών εκ δεξιών , εξ ευωνύμων αλλά χωρίς αντιπρόταση διακυβέρνησης σήμερα 10 Φλεβάρη.

Θα απολαύσουμε λοιπόν ένα Black Out στο οποίο επιτρέψτε μου να διασκεδάσω με την αμηχανία όσων ευρίσκονται ενώπιον της πιθανής απώλειας των «βαρβάρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 κινηματογράως και τρο TONY JUDT TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡ...