Αναγνώστες

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Αυτό που θα ξαναγίνει - μέρος 2ο/απο το danger.few!!!

Αυτό που θα ξαναγίνει - μέρος 2ο


μετάφραση:

«60000 Mάρκα του Ράιχ
Αυτό είναι το ποσόν που κοστίζει στη Λαϊκή Κοινότητα των Γερμανών κατά τη διάρκεια της ζωής του αυτό το άτομο, που υποφέρει από κληρονομικά ελαττώματα.
Συμπολίτη, αυτά είναι και δικά σου λεφτά.
Διάβασε το Neues Volk,το μηνιαίο περιοδικό του Γραφείου Φυλετικής Πολιτικής του NSDAP [Ναζιστικού κόμματος]»

(1938)



Σημ. του H.S. Η αφίσα αυτή ήταν ενταγμένη στα πλαίσια του ναζιστικού προγράμματος ευθανασίας. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε πολύ ήσυχα και απαλά, όπως και το αντίστοιχο της εξόντωσης των Εβραίων, των Τσιγγάνων, των ομοφυλόφιλων και άλλων: με απλή καταγραφή όλων των «ελαττωματικών» πολιτών. Κι έπειτα ήρθε ο όλεθρος.

Η πλύση εγκεφάλου στο όνομα της ιερής Οικονομίας, η ίδια η αρχικά υπόρρητη και πλέον ανοιχτή παράδοση της πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας στους υπηρέτες της Οικονομίας, ο φετιχισμός των «οικονομικών μεγεθών», η ακύρωση ακόμα και κάθε ιδέας περί επιλογής υπό την σπάθη των μονόδρομων «οικονομικών αναγκών», ο λάγνος τρόμος των αριθμών, ο καθαγιασμός των «περικοπών» − με πρώτα θύματα, από καιρό, τους κατά τους ναζιστές «ελαττωματικούς» συνανθρώπους μας −, δηλαδή το κυρίαρχο κλίμα μέσα στο οποίο έχουμε βρεθεί να ζούμε, έχει σαφείς προπάτορες και γνωστά εγγόνια.

Μην μας πιάνει λήθαργος, γιατί θα κοιμηθούμε στο προσκέφαλο του λογιστικού πειθαναγκασμού και θα ξυπνήσουμε αγκαλιά με τη φρίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...