Αναγνώστες

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κυβέρνηση Σαμαρά-Καρατζαφέρη με Π.Δ. τον Μίκη ή τον sir Βασίλειος Μαρκεζίνης(ΑΝΑΔΗΜ. ΑΠΟ ΡΟΙΔΗ)



με Π.Δ. τον Μίκη ή τον sir Βασίλειος Μαρκεζίνης

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,
Ήταν αναμενόμενο το μεγαλειώδες κίνημα των ακομμάτιστων πολιτών («Εκκλησία του Δήμου» σύμφωνα με νεαρό πολιτευτή) που κατέκλυσε το Σύνταγμα (επαληθεύοντας τα οράματα του Αλαβάνου), να οδηγήσει σε ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Όπως προκύπτει από το γκάλοπ της «Public Issue» οι Έλληνες ριζοσπαστικοποιήθηκαν και  ΝΔ και ‘Λάος’ εκλέγουν μέχρι και 176 βουλευτές.
Νομίζω πως η πρόταση του προέδρου και των στελεχών του ΣΥΝ για πρόωρες εκλογές δικαιώνεται απόλυτα. Η χώρα θα χρεοκοπήσει μια ώρα αρχύτερα, θα βγει από την Ε.Ε. και θα επιστρέψει υπερήφανη στο βαλκανικό της παρελθόν. Σίγουρα θα ακολουθηθεί και από τη νέα κυβέρνηση η προτροπή του κ.Τσίπρα για συνεργασία με την αφορολόγητη Εκκλησία η οποία θα αναπτύξει το φιλανθρωπικό της έργο για την ανακούφιση των φτωχών με ελεημοσύνες (πάντα με τα λεφτά μας)

majestic!
Η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ.Λαφαζάνη (που δεν θα χρειάζεται πια να το σκάει με κλεφτοφάναρο μέσω Εθνικού Κήπου) και της «Αυριανής». Νομίζω πως ανοίγονται και νέες εθνικές προοπτικές για τη Δημοκρατία της Νότιας Βαϊμάρης αφού συνήθως μετά την πτώχευση οι πατριώτες στρέφονται κατά των εξωτερικών εχθρών και η χώρα μας ως γνωστόν έχει πάρα πολλούς σε Ανατολή και Δύση. Είναι επίσης βέβαιο πως το μίασμα των μεταναστών με τη βοήθεια των «Χρυσαυγιτών» φίλων του κ.Καρατζαφέρη  θα μας απαλλάξει από την ενοχλητική του παρουσία. Ότι είχαμε να πάρουμε από δαύτους το πήραμε. Τώρα οι νέοι της Ελλάδας θα παρατήσουν τις καφετέριες και θα πιάσουν το ξινάρι. Ακόμη και το μίασμα που λέγεται μειονότητα της Θράκης (εξοβελισμένο από τους συνδυασμούς της ‘Πολάν’ και υποχρεωμένο να πάει στην Τουρκία κατά τον αρχηγό της Σπίθας) θα αναγκαστεί να συμμαζευτεί.
Ένα υγιές κίνημα τ. βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν τις αναδρομικές αυξήσεις τους (Μίκης Θεοδωράκης), πρώην υπουργών Εξωτερικών με επιδόσεις στη χρήση Μυστικών κονδυλίων και ρουσφετολογικών διορισμών (Α.Σαμαράς), εκλεκτών των θαυματουργών περιστεριών του Βοσπόρου (Γ.Καρατζαφέρης) και Νομαρχών που προστατεύουν τους βενζινοπώλες που νοθεύουν τα καύσιμα (Π.Ψωμιάδης), θα οδηγήσει τη χώρα σε νέους θριάμβους με τις ευλογίες του Εφραίμ Βατοπεδινού.
Τείχος σε όλο το μήκος του Έβρου κατά την πρόταση της «Σπίθας», ρατσισμός, εθνικισμός, εξοπλισμοί, αναχαιτίσεις πάνω από το Αιγαίο, Μακεδονομαχίες, παρελάσεις, ξενοφοβία, περιχαράκωση, λαϊκισμός, θρησκοληψία, η μόνη συνταγή Σωτηρίας.
ΥΓ1
Αν ο εκλεκτός της «Αυγής», Μίκης κωλύεται, υπάρχει και η χρυσή εφεδρεία του Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης
ΥΓ2
Σαμαράς: Λέω ψέματα για προεκλογικούς λόγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...