Αναγνώστες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Kαθε μέρα σχεδόν πάω στη Συνελευση του Λευκου Πύργου ..Εχουν μια αξιοθαυμαστη οργανωση , εχουν πια σοβαροτητα και επιπεδο συζητησης που θα το ζηλευαν πολλοι .. Και βλέπω , πια , νεαρους που μπορεις να τους δεις μεν σε διαδηλωσει αλλά σιγουρα δεν θα τους δεις κνα ακολουθουν το στυλάκι των αγανακτισμένων Πολιτων με τρικυκλα να προπηλάκιζουν και που θυμιζουν ολου αυτους που καθημερινα ακουμε να ψιθυριζουν .. ”ε ρε μια χουντα μας χρειαζεται ..

Kαθε μέρα σχεδόν πάω στη Συνελευση του Λευκου Πύργου ..Εχουν μια αξιοθαυμαστη οργανωση , εχουν πια σοβαροτητα και επιπεδο συζητησης που θα το ζηλευαν πολλοι .. Και βλέπω , πια , νεαρους που μπορεις να τους δεις \σε διαδηλωσεις αλλά σιγουρα δεν θα τους δεις  να ακολουθουν το   τραμπουκε υφος των αγανακτισμένων Πολιτων  με τρικυκλα στυλ Υποθεσης Λαμπρακη  να προπηλάκιζουν και που θυμιζουν ολου αυτους που καθημερινα ακουμε να ψιθυριζουν .. ”ε ρε μια χουντα μας χρειαζεται ..
Ετερον εκατερον
αλλο οι ”αγανακτισμένοι” του Λευκου Πύργου (για το Συνταγμα δεν καταλαβα και πολλά αλλά ακουω για τις ”δυο πλατειες ”)
και αλλο οι ”αγανακτισμένοι Πολιτες ” που προπηλακιζουν ..
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
αλλο
''αγανακτισμένοι'' της Συνελευσης
 ΑΛΛΟ...'' ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ''(ΑΚΡΟ) ΔΕΞΙΟΙ  ή πρωην  Δεξιοι ή οτι αλλο αναλογο ειδος ειναι

Ριξτε και μια ...ματια 
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2011/06/01/14_h.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...