Αναγνώστες

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μπαράζ συναντήσεων Παπανδρέου πριν την Κοινοβουλευτική ΟμάδαΠαπούλιας: Να μην γίνει η οικονομική κρίση, κρίση δημοκρατίας Νέα βουτιά στο Χρηματιστήριο στη σκιά των πολιτικών εξελίξεων Πόκερ πάνω από την κάλπη Υπουργοί σε µαύρα µεσάνυχτα Πετάει το γάντι των εκλογών ο Σαµαράς Κι όµως έχει ξανασυµβεί... Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Τι δήλωσε ο Εκτωρας Νασιώκας πριν παραιτηθεί Βάσω: Να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε όρθιοι»

Μπαράζ συναντήσεων Παπανδρέου
πριν την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2011 16:24
Μπαράζ συναντήσεων με υπουργούς έχει ο Πρωθυπουργός, λίγο πριν την έναρξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία συγκαλείται μετά από πρόταση της Βάσως Παπανδρέου και τις παραιτήσεις δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντά διαδοχικά στη Βουλή την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη, και τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Προσερχόμενος στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι «στόχος μας είναι η σταθερότητα και να σταθεί η οικονομία όρθια. Επίσης, να περάσουμε την κρίση με τις λιγότερες απώλειες».
Παπούλιας: Να μην γίνει η οικονομική κρίση, κρίση δημοκρατίας Νέα βουτιά στο Χρηματιστήριο στη σκιά των πολιτικών εξελίξεων Πόκερ πάνω από την κάλπη Υπουργοί σε µαύρα µεσάνυχτα Πετάει το γάντι των εκλογών ο Σαµαράς Κι όµως έχει ξανασυµβεί... Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Τι δήλωσε ο Εκτωρας Νασιώκας πριν παραιτηθεί Βάσω: Να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Λοβέρδος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε όρθιοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 κινηματογράως και τρο TONY JUDT TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡ...