Αναγνώστες

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ρε σεις Μή μας στηριζετε τοσο βρεειιιι! Παρέμβαση από Σαρκοζί: «Βοηθήστε την Ελλάδα» Γιούνκερ: Μην καθυστερείτε τη βοήθεια προς την Ελλάδα: Μπαρόζο: «Στηρίξτε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα»(ή να σε καψω Γιαννη να σαλειψω μέλι ..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέρκελ: «Στηρίζω
τον Έλληνα πρωθυπουργό»

Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2011 17:27

Την υποστήριξή της στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος, κατά τη συνέντευξη Τύπου που είχε με το γάλλο πρόεδρο, ύστερα από τη συνάντησή τους στο Βερολίνο. «Θα ήταν καλό, αν η αντιπολίτευση υποστήριζε τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αυτό θα βελτίωνε τις δυνατότητες να οδηγηθεί η Ελλάδα στο σωστό δρόμο», τόνισε η κ. Μέρκελ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Moody's εξετάζει την πιστοληπτική υποβάθμιση της Ιταλίας

Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2011 23:51

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας, λόγω των κινδύνων που υπάρχουν όσον αφορά την ανάπτυξη, τις χρηματοπιστωτικές αγορές και την ικανότητα της ιταλικής κυβέρνησης να μειώσει το έλλειμμα.

ΕΛΛΑΔΑ

Βενιζέλος: «Φεύγω από την Άμυνα για να πάω στον πραγματικό πόλεμο»

Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2011 20:05

«Φεύγω από την Άμυνα για να πάω στον πραγματικό πόλεμο», είπε ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τα νέα του καθήκοντα. «Έρχομαι εδώ με το μυαλό μου στην αγανάκτηση της πραγματικής οικονομίας και της κοινωνίας» εξήγησε, προσθέτοντας: «η χώρα πρέπει να σωθεί και θα σωθεί».

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαρόζο: «Στηρίξτε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα»

Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2011 19:48

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κάλεσε τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να υποστηρίξουν τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις και πρόσθεσε ότι η χώρα και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εργαστούν στην κατεύθυνση της διατήρησης της οικονομικής σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οργασμός και χρόνος

 Το δογματικό μυθιστόρημα του οργασμού( η οργασμός και χρόνος) ----------------------σελ 40- 44. «Η ανοησία συνίσταται στην ανάγκη της κατάλ...