Αναγνώστες

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Μια πολύ σοβαρη προταση για την Χρηση της πλατειας Αριστοτελους (καθως και των αλλων Πλατειων ) προς τον Δημαρχο Θεσσαλονικης .. Δημαρχε:




Μια πολύ σοβαρη προταση για την Χρηση της πλατειας Αριστοτελους (καθως και των αλλων Πλατειων ) προς τον Δημαρχο Θεσσαλονικης .. 

Δημαρχε:


Μιας κα ειδες οτι κανένας δεν σέβεται την αποφαση του Δημου για μη χρηση της Πλατείας απο κόμματα , αθλητικά σωματεία  κλπ και ολοι αισθάνονται ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ και κανουν τις εκδηλώσεις τους με Τσαμπουκά και παιρνουν και  ρευμα (που το πληρωνουμε προφανώς εμεις οι Θεσσαλονικεις  με τα Δημοτικά τελη ) 


 Προτεινω (ως δημοτης  Θεσσαλονικης   σε καθεστως ..Αμεσης και ..Πραγματικής Δημοκρατιας )
1. Να Επιτραπει σε καθε Συνιδιοκτήτη να οργανωνει οτι λογής συγκέντρωση θελει στην Πλατεια και στις αλλες πλατειες  

ΑΦΟΥ ομως πληρωσει ενα Λογικό ποσον  για την χρηση του Χωρου που θα καλυπτει τα εξοδα (Ρευμα καθαριοτητα κλπ..(για να μη πληρωνουμε μονο εμεις  οι Θεσσαλονικεις τα  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ αλλα και οι Αλλοι Συνιδιοκτηται  το μεριδιον που τους αναλογει)

και θα αφηνει και ενα μικρο εσοδο στον Χρεωκοπημένο (λογω της ...γνωστης  25 ετίας )
Δημο  μας..


2. Εχω την εντυπωση  οτι τα σωματεια , κομματα , Σπιθες κ.α  εχουν λεφτά ...

Αν δεν εχουν να κανουν ερανο μεταξύ συγκεντρωμένων. Π.χ Συμφωα με τις εκτιμήσεις φιλα προσκειμενων στον Σπιθα  εφημεριδων  στη συνγκεντρωση  του κ Θοδωρακη μαζευτηκαν καμμια  10.ΟΟΟ Σπιθιτες ( Ψωμιαδης κ.α ..) Ε απο ενα (1) Ευρω  να αφηνε ο καθενας  νατα τα 10. ΟΟΟ ευρω ..
(και 1.500 βεβαια να ητανε -οπως εκτιμώ εγω που ..τους ειδα  απο κοντα - παλι βγαινουν  1.500 ευρά ..κάτι ειναι κι αυτο ..)
 Τωρα ..Αν δεν εχουν ουτε ενα ευρω  οι συγκεντρωμένοι ..και ειναι εντελώς φτωχοι 

Προτεινω να πληρωσουν σε Ειδος 

 π.χ Θελει ο γνωστος  Μουσικοσυνθετης κ. Μίκης να μιλησει Οπωσδηποτε στην Πλατεια Αριστοτελοους ως συνιδιοκτητης και Δεν εχει να πληρωσει τα Κοινοχρηστα;  Να μιλήσει 
 Αλλά  να μας κανει και μια συναυλια
Τζαμπα να ακουσουμε για αλλη μια Φορά  τα Τραγουδια  του που τοσο αγαπήσαμε ..να τραγουδησει  κιο κυριος Ψωμιαδης που Ως γνωστον ειναι και καλλιφωνος
ή να βαλει μεν εισιτηριο αλλά τα εσοδα να πάνε στον Δημο 

Το ιδιο να εφαρμοστει και σε αθλητικούς  Ομιλους που διεκδικουν και αυτοι την πλατεια και την καταλαμβανουν με τον τσαμπουκά : 

Ας οργανωσουν κι ενα Ματς στηνΠλατεια  Αριστοτελους  η σε αλλο σημειο της πολεως   με εισιτηριο και  τα εσοδα να πάνε  στο Δημο ωστε να πληρωσει κι αυτος ενα μέρος απο τα  ..σιατικα της προηγουμενης Διοικησης κι εμεις οι Θεσσαλονικεις να μην πληρωνουμε διαρκώς  Δημοτικά τελη   για τα Μπαταξιλικια των αλλων συνιδιοκτητων ..
 Αυτά 
---------------

 Απαιτω  να  τεθουν οι προτασεις μου σε Ψηφοφορια   στη Συνελευση της Αμεσης Δημοκρατιας του Λευκου Πύργου. 

ΥΠΟΓΡΑΦΉ
αγανακτισμενος θεσσαλονικευς


13 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Κράτει με τους αγανακτισμένους.
(Θα ξυπνήσουν οι παλιοί αγανακτισμένοι, οι Γκοτζαμάνηδες)
Σε λίγο θα ζητάτε να πληρώνει το ΠΑΜΕ διόδια όταν κάνει πορείες και τέλη για παρκάρισμα όταν κάνει συγκεντρώσεις

Νοσφεράτος είπε...

Κοιτα Αλλου..Βαρεθηκα να πληρων τα Υπερογκα Δημοτικά τελη ..Απο το Ταμειο του Δημου λειπουν καμμια 100 εκατομμυρια .. α πενηντα ειναι διαπιστωμένα κλεμενα .. Απο τν Μθκη και τους Σπιθες ακουγονταν μέν το .κατω οι Κεφτες αλλά Τσιμουδια για τους συγκεκριμμένους ...
Τωρα για ο ΚΚΕ .. Το ΚΚΕ να μην πληρωσει .. Και οποιος δεν εχει να μην πληρωσειι .. Ειπα ..να πληρωσει σε ειδος .. Ας κανουν καμμια δουλεια και για τον Δημο .. Να οργανωσουν μια συναυλια π.χ προς τμήν του μεγαλου Τουρκου Κομμουνιστη Ποιητη ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΕΤ
και τα εσοδανα πανε για τα χρεη του ΔΗΜΟΥ ;
ΤΙ ΛΈς .. ΕΙΣΑΙ ΜΈΣΑ ;

Νοσφεράτος είπε...

Ο ΧΙΚΜΕΤ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

Νοσφεράτος είπε...

Παντως ρε παιδια αυτη τηνλογική του ..ειμαστε συνιδιοκτητες αλλά τα κοινοχρηστα (ητοι το ρευμα και την χρηση υπηρεσιων καθαριοτητας) να ταπληρωνουν μονο οι Σαλοννικιοι συνιδιοκτητες μεσω των φουσκωμένων Δημοτικών τελών ,ειλικρινά δεν την καταλαβαινω ..

A.F.Marx είπε...

Αφού τα 50 μύρια είναι διαπιστωμένα κλεμμένα, να τα πληρώσουν οι κλέφτες.
Και σε χρήμα, αλλά και σε είδος για ποινή. Δηλαδή λέω "δουλίτσα" και μάλιστα κα-τα-να-γκα-στι-κή να κάνουν οι κλέφτες. Στις αγροτικές φυλακές. Και προσοχή, όταν τους πέφτει το σαπούνι.
----
(Το ΚΚΕ και να έχει, δεν πληρώνει. Το δικαίωμα να διαδηλώνει ο λαός είναι πληρωμένο με αίμα.)

Νοσφεράτος είπε...

φυσικά ..και οχι μόνο για το ΚΚΕ αλλά και για καθε κομμα , οργανωση σωματειο .. Το δικαιωμα της διαδηλωσης και της συγκεντρωσης ..
Φυσικά

Αλλά το δικαιωμα για τζαμαπα (εις βαρος των σαλονικων )ρευμα;
Και δεν ειπα τΚΚΕ να πληρωσει .. Ειπα : Ας κανουμε κατι απο κοινου (Δημος , ΚΚΕ , Αριστερά προς τιμήν ενος μεγαλου ΣΑΛΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΙΗΤΗ ..ΤΟΥ ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΕΤ

επ 'αυτου να μου πεις και ασε τους αντιπερισπασμους ...περι διαδηλώσεων ... Κια ν εχουμε κανει πορειες ...
αλλο ειναι ομως αυτό κι αλλο ο καθενας να κανει το κομματι του στην πιο ομορφηΠλατεια της Ελλ΄δας και να πληρωνουμε εμεις το Ρευμα του ..

ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕς ;Τι σε πειραζει εσενα αν κανει κι ο Μικης μια συναυλια τζαμπα ... Γιατι να μη προσφερει κιαυτος κατι στην πολη οπου αναδειχτηκε πολιτικά τοτε με την Υποθεση Λαμπρακη (οταν οι παλιοι αγανακτισμένοι γΚοταζχαμανηδες -που και τωρα υπαρχουν ανακατεμένοι με τους αλλους αγανακτισμένους) κανανε οτι κανανε εις βαρος της Αριστεράς ..

A.F.Marx είπε...

και δωρεάν συναυλίες να κάνει(εννοείται ότι ο ίδιος σωματικά δεν μπορεί πλέον να συνεισφέρει τίποτε περισσότερο από το να παρίσταται), πάλι θα βγουν και θα λένε "ο σπίθας, ο Μίκυ, που πάει να καπελώσει, να, να, να...)

Νοσφεράτος είπε...

οχι κανεις λαθος ... Τ τραγουδια του τα αγαπαμε ολοι ... ΟΛΟΙ ΙΟδιως αυτά που ειναι συνδεδεμένα με τους αγωνες της Αριστεράς εναντιον των Ακροδεξιων αγανακτισένων Γκοτζαμανηδων ..
Εκεινο που δεν αντεχει κανένας ειναι η χρησιμοποιηση των αδυναμιων του Μίκη απο τους εθνολακιστές ..
..
Τεπσα γραφεις τοση ωρα ..για την ιδεα για τον ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΈΤ δεν μουπες τιποτα ..

Νοσφεράτος είπε...

δε μου λες ..εκεινος ο ΛΙΒΑΝΕΛΙ τι κανει;

θα μπορουσε να γινει ενα μεγαλο γεγονός .. ενα φεστιβαλ ποιησης και τραγουδιου '' ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΕΤ ''
ΠΡΟς ΤΙΜΉΝ ΕΝΟς ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΙΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ..
που αγαπησαμε ολοι Οπως τον Θοδωρακη, τον Χατζιδακη ..
=----------------

A.F.Marx είπε...

Προτιμώ μια ελληνοτουρκική συναυλία.
ελληνικά (Λοϊζου, Μικρούτσικου κ.α) και τουρκικά (Λιβανελί) τραγούδια πάνω στην ποίηση του Χικμέτ.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τούρκοι συνθέτες που έχουν μελοποιήσει Χικμέτ.
Eίναι χρέος (άλλου τύπου...) για τον Δήμο Θεσ/κης να τιμήσει τον Χικμέτ.

Νοσφεράτος είπε...

ωραια ..ελπίζω να το προωθησεις κιεσυ ως καθ'υλην αρμοδιος .. Αντε .. να ανασανειλίγο αυτη η πολη που εχει πνιγει 25 χρονια τωρα απο τους ενθολαικιστες και τους σαραντα κλεφτες

Νοσφεράτος είπε...

α και κατι αλλο Αλου ε;

ελπίζω ολοι αυτοι οι συνθετες κξλπ που ασφαλώς θα προθυμοποιηθουν για την μεγαλη συναυλλια υπε του ΧΙΚΜΕΤ και της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (μεταξύ των οποιων επιμενω πρωτος πρπει να ναι ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ εστω και ως παρουσια) να κανουν οτι κανουν ΑΦΙΛΟΕΡΔΏς Ε; .. νΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς Ο δΗΜΟς..(ΔΗΛΑΔΉ ΕΜΕΙς )

Δωσαμε .. Δωσαμε ( για τις συναυλιες που οργανωνε ο τεως Δμαρχος κ Παπαγεωργοπουλος με τον Ρουβά κλπ )

Νοσφεράτος είπε...

Μια πολύ σοβαρη προταση ''
παρεπεμπε στονν Σουιφτ .. Προφανώς ηταν ειρωνικό ...αλλα και ΔΕν ηταν

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...