Αναγνώστες

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΙΤΕ ΤΟ Κεφάλαιον 3: SEX & Πολιτική ΤΟΥ δοκτωρος Φλαντζα (κλικ)







ενδεικτικά
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΛΑ.Ο.Σ:
Δέν χρειάζεται να ψάχνεσθε. Φορέσθε ο,τι κε οι Νεοδημοκράτες, αλλά στο πιο φτηνιάρικο. Στους άντρες τα ρούχα να είναι όντως αυτά που φοράτε σε κηδείες ή σας χάρισε ο μπάρμπας σας από το χωριό δυο νούμερα μικρότερα, το μαλλι κοντό κε πασαλημένο με λάδοκολλα ωστέ να γυαλίζη, ενώ μια κόκκινη ριγέ γραβάτα χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν είναι η καταλληλότερη. Για τις γυναίκες εκτός από το μαλλί που θα έχει κουρευτή από την ανηψιά της ξαδέρφης σας προτείνω στο θέμα του ντυσίματος να αυτοσχεδιάσετε με ότι σας φαίνεται "ωραίο", "έξαλλο" ή "της μόδας".

έτσι κε πολιτικό μήνυμα του Κόμματος.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΘΕ ΣΥΡΙΖΑ:
Ποτέ οι άντρες χωρίς γιλέκο, ξεπλυμένο απο την μάνα του μπλουζάκι PINK FLOYD, LED ZEPPELIN κλπ, το παλαιστινιακό φουλάρι, το γυρισμένο στις άκρες τζίν, τα All Star σας κε φυσικά την κιθάρα πάνω στην οποία μάθατε να κουτσοπαίζετε το Wish You Were Here. Το μαλλί σας να είναι κοτσίδα ή πιασμένη ράστα ενώ να μισοφαίνονται στο σαγόνι σας μερικά τριχίδια για μούσι κε μην αποκλείσετε από τον εαυτό σας κάποιο μικρό σκουλαρίκι. Οι συριζαίες να φοράνε κάποιο στενό μπλουζάκι που να τονίζη το στήθος με μακριά φούστα κε μπρασελεδάκια αγορασμένα από κάποιο νησί στο οποίο πήγατε δια κάμπινκ κε γυμνισμό. Φοράτε τουλάχισθον ένα σκουλαρίκι στη μύτη ή στο φρύδι ενώ η τσάντα είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε συριζαίας που σέβεται την συνειστώσα της.
Δια την μουσικήν σας υπόκρουσιν απλώς συντονισθείτε είς Μελωδία Εφέμ ενώ εις το πολύ τσακίρ κέφι προτημήσθε Πυξ Λάξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...