Αναγνώστες

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Επίθεση από αστυνομικούς κατά στελέχους του ΚΚΕ καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του Κ.Κ.Ε. Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΑ αναφέρει ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, κοντά στα γραφεία της στην οδό Κολωνού, ένα άτομο με πολιτικά, που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν αστυνομικός, χτυπούσε με γκλομπ και έβριζε τρεις ακινητοποιημένους μετανάστες. Η συμπεριφορά του αστυνομικού προκάλεσε την αντίδραση στελεχών του ΚΚΕ, μεταξύ αυτών και του κ. Δημήτρη Κυπραίου, μέλους της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ. Όπως σημειώνει η ΚΟΑ, γι’ αυτή τη διαμαρτυρία του, ο Δ. Κυπραίος δέχτηκε επίθεση από δύναμη 30 αστυνομικών και με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομόνοιας μαζί με τους τρεις μετανάστες. Η Κ.Ο.Α. καταγγέλλει «τη βάρβαρη αυτή επίθεση που εντάσσεται μέσα στο συνολικότερο κλίμα τρομοκρατίας και αστυνομοκρατίας, που συνεχώς αυξάνεται με στόχο να φοβίσει, να τρομοκρατήσει για να περάσουν πιο εύκολα τα νέα μέτρα καταστολής και όλα τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης».

Επίθεση από αστυνομικούς κατά στελέχους του ΚΚΕ καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του Κ.Κ.Ε. Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΑ αναφέρει ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, κοντά στα γραφεία της στην οδό Κολωνού, ένα άτομο με πολιτικά, που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν αστυνομικός, χτυπούσε με γκλομπ και έβριζε τρεις ακινητοποιημένους μετανάστες.
Η συμπεριφορά του αστυνομικού προκάλεσε την αντίδραση στελεχών του ΚΚΕ, μεταξύ αυτών και του κ. Δημήτρη Κυπραίου, μέλους της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ. Όπως σημειώνει η ΚΟΑ, γι’ αυτή τη διαμαρτυρία του, ο Δ. Κυπραίος δέχτηκε επίθεση από δύναμη 30 αστυνομικών και με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομόνοιας μαζί με τους τρεις μετανάστες.
Η Κ.Ο.Α. καταγγέλλει «τη βάρβαρη αυτή επίθεση που εντάσσεται μέσα στο συνολικότερο κλίμα τρομοκρατίας και αστυνομοκρατίας, που συνεχώς αυξάνεται με στόχο να φοβίσει, να τρομοκρατήσει για να περάσουν πιο εύκολα τα νέα μέτρα καταστολής και όλα τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...