Αναγνώστες

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ενα ανεκδοτο που νομιζω οτι ταιριαζει εις την περιπτωση της Νου Δους η οποια κατεληξε να αναζητει αρχηγο Εις το προσωπον του κυριου Ψωμιαδου...(το βρηκα στου Π&Α)

 Ένας τύπος τον είχε πενήντα πόντους και δεν εύρισκε καμιά να τον βολέψει και να βολευτεί ! Τέτοια πίκρα. Πάει λοιπόν σε ένα γιατρό και του λέει τον πόνο του! Ο γιατρός τού λέει: – Kοίτα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, δεν πας στην Μάγισσα των Σμικρύνσεων; Τι να κάνει το παλικάρι μες στην απελπισία του; Είπε να το δοκιμάσει. Πάει λοιπόν στη Μάγισσα και αυτή του λέει: - Απλό περιστατικό. Θα πας στο Δάσος των Θαυμάτων και θα βρεις το Τέλμα των Ομιλούντων Βατράχων. Θα πληρώσεις είσοδο, θα ζητήσεις από τη ρεσεψιόν να σου φωνάξουν τον βάτραχο που λέγεται Τεμαχιστής του Μήκους κι όταν έρθει θα του ζητήσεις να σε παντρευτεί. Κι αυτός θα σου πει …όχι! Ε, κάθε φορά που θα σου λέει «όχι», θα σου μικραίνει δέκα πόντους! Tρελάθηκε ο τύπος από την χαρά του. Πάει λοιπόν στην λίμνη, ακολουθεί τις οδηγίες, βρίσκει τον Τεμαχιστή βάτραχο και του λέει: - Βατραχάκι μου, όμορφο, θα με παντρευτείς; – Όχι, του λέει το βατραχάκι. Ο τύπος νιώθει ένα τράβηγμα στον έτσι του, τον πιάνει και διαπιστώνει ότι πράγματι του είχε μικρύνει κατά δέκα πόντους. Ξαναδοκιμάζει: - Βατραχάκι θα με παντρευτείς; – Όχι, του λέει το βατραχάκι.
Νιώθει πάλι το τράβηγμα τον πιάνει και διαπιστώνει ότι του έχει μικρύνει άλλους δέκα πόντους. «Ωραία», σκέφτεται, «τώρα έπεσε στους τριάντα πόντους, άμα τον φέρω στους είκοσι, θα γίνουμε κι εγώ κι αυτός περιζήτητοι από τις γυναίκες!

Ξαναδοκιμάζει λοιπόν μια τελευταία φορά:
– Βατραχάκι θα με παντρευτείς;

– Μα τι μαλάκας είσαι εσύ, με έπρηξες! Πόσες φορές θα στο πω; Όχι, όχι, όχι!!

το βρηκα εδω: στα σχολια
http://pontosandaristera.wordpress.com/2008/02/06/6-2-2008/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...