Αναγνώστες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Tί επιτρέπεται και τί απαγορεύεται για τα Μέλη και τα πρωην μέλη του Π. Σ ενός μικρου κόμματος...(και για αλλα μέλη και μη μέλη και λοιπά..


1.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στα Νυν μέλη του Π.Σ ενός μικρου κοματος να πουν τις λέξεις'' Επιφυλάσσομαι των Νομιμων μου δικαιωματα )(ακομα και ανα δεν τον αφορουν αυτά τα ..νομιμα δικαιωματα ..
ΔΙΟΤΙ σε αντιθετη περιπτωσιν Τα Πρωην μέλη του Π. Σ του ιδιου κόμματος που ως γνωστον δεν εχουν καμμιαν ικανότητα διακρισης και καμμιαν (νομικήν τουλαχιστον )παιδείαν υπάρχει η πιθανοτης να το εκλαβουν ως απειλήν Μηνυσεως και ως ..Αποπειρα Λογοκρισιας (Μμμμάλιστα κυριοι..ετσι ακριβώς ..Ναι !) και να αρχισουν να ...απειλουν στο γνωστον στυλ του ''ΞΕΡΕΙςΠΟΙΟς ΕΙΜΑΓΩΡΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣΜΟΥ ΤΟ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΟΜΑΓΑΖΙκλπ κλπ κλπ) οι δε φιλοι και γνωστοι των να αρχισουν να τσιριζουν ''θα σας βγαλουμε στο ραδιοφωνον και θα σας πηξωμεν και θα σας τηξωμεν και θα σας γαμ...(οχι αυτο δεν το είπανε ακομη αλλά που θα πάει )


2. Απαγορευεται στα μέλη και στελέχη ενος μικρου κομματοςνα κανουν αστεια με τα Ζωνιανά ιδιως οταν αυτά αφορουν στην πολιτική τριτου κομματος .

Επιτρεπεται ομως (και ουχι μόνο αλλά και προβάλετται ) οταν τα αστειακια αυτά τα κάνει ενα Αναπληρωματικό μέλος του Π. Σ του ιδιου κομματος εις βάρος Πάλι του ιδιου κομματος και της αντιαπαγορευτικής πολιτικής του εναντι των ναρκωτικών ..

Σε αντιθετον περιπτωσιν .θα σας πηξωμεν και θα σας τηξωμεν και θα σας γαμ...(οχι αυτο δεν το είπανε ακομη αλλά που θα πάει )


Ο καταλογος συνεχιζεται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...